Дата: 21-23 вересня 2019
Складність: легка
Кілометраж: 30-35 км
Керівник: Болтоматис Денис +380730340283

ДЕТАЛЬНІШЕ

Вартість походу: 600 грн (для студентів ОНАХТ 550 грн)

У вартість входить:
– 3-разове збалансоване ХАРЧУВАННЯ (1 день: живильний сухпаёк на обід, дуже смачний гаряча вечеря; 2 день: здоровий збалансований сніданок, живильний сухпаёк на обід і смачний гаряча вечеря; 3 день: здоровий збалансований сніданок);
– групова похідна (регулярно оновлювана) Термін придатності на всі випадки життя;
– СУПРОВІД і послуги кваліфікованого інструктора;
– ночівля в наметах на туристичних стоянках по маршруту;
– експлуатація групового клубного спорядження;
– довідка-диплом про проходження походу на послепоходном зборі;

У вартість НЕ входить:
– трансфер з місця проживання до місця старту походу і назад;
– факультативні екскурсії;
– автобусні переїзди по маршруту.

Похід належить досить легкий в плані фізичних навантажень, але з тим же вельми насичений і пізнавальний! Взяти участь в поході зможуть абсолютно всі бажаючі, адже ніякої спецпідготовки в цій подорожі не буде потрібно, навіть вимоги з фізпідготовки мінімальні, а все необхідне спорядження (наплічник, спальник, каремат, намет) ми вам видамо на час походу!
Ми побуваємо в Українському Поліссі – це один з найменш досліджених туристами куточків України. Найбільш “розкрученим місцем” цього регіону, очевидно, є чудові Шацькі озера! Ах, які тут заходи у вересні … А ще в цей час тут дуже багато білих грибів, так що з порожніми руками ми точно не повернемося))
Приємним бонусом походу буде відвідання замку Любарта в Луцьку – одного з найкрасивіших замків України (ви все напевно бачили його на банкноті номіналом в 200 гривень)!